Kinderopgave KVW 2021

Kinderopgave KVW 2021

vr 26 februari 2021 door KVW Maasbree

Vanaf zondag 21 maart gaat de kinderopgave van start. Opgeven kan via onze site: www.kvwbree.nl. Het opgeven kan tot en met 19 april, hierna zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. De opgave zal ook via basisscholen in Maasbree worden aangekondigd.

Corona / COVID-19

Hoe het programma er dit jaar exact uitziet weten wij ook nog niet. Wat wij wel weten is dat we volop bezig zijn om een zo fysiek mogelijk KVW te organiseren.

Wij willen alle ouders oproepen om de kinderen tijdig aan te melden. Hierdoor kunnen wij een goed beeld krijgen van het aantal kinderen dat meedoet. Zodat we hier rekening mee kunnen houden in onze voorbereidingen.

Uiterlijk 20 juni zullen wij definitief duidelijkheid geven over het programma van KVW 2021. Tot die tijd zullen de ouderbijdragen ook niet geïncasseerd worden.

Via e-mail en onze website zullen wij iedereen blijven informeren.

Ook kun je je al opgeven om spelleider of figurant te zijn tijdens KVW 2021, hiervoor is een apart opgaveformulier gemaakt.

Wil het digitaal opgeven niet lukken, of zijn er nog vragen welke op onze website niet beantwoord worden. Neem dan contact op met: Lieke Koopmans (na 18:00 uur).

Het opgaveformulier is te bereiken via de optie Deelname in de menubalk.

Klik hier voor de informatiebrief welke aan de leerlingen van de Basisscholen is verzonden.