Daelname

Woon jij in Maasbree, zit je in groep 2 t/m 8 en wil je graag meedoen aan KVW? Super leuk!

De KVW week is voor veel kinderen uit Maasbree een hoogtepunt in de zomervakantie. Misschien wil je eerst graag weten wat we allemaal doen tijdens zo’n KVW week. Dat kun je hier lezen.

Op deze pagina kunnen je ouders het opgaveformulier invullen. De opgave voor KVW 2024 loopt van 12 februari tot 10 maart. Bij vragen over opgave, neem contact op met Maud Engels

Heb je jaren meegedaan met KVW, maar ben je te oud om als kind mee te doen? Je kunt je vanaf 13 jaar aanmelden als hopper. Als hopper maak je spelnaambordjes, vlaggetjes, decors en andere attributen om spellen mooi aan te kleden. Ook word je soms ingezet als spelleider. Wil jij je opgeven als hopper? Houd dan onze website en social media in de gaten voor meer informatie rondom de opgave. 

Ben je inmiddels wat jaartjes ouder geworden en heb je vroeger altijd zelf meegedaan met KVW? Dan kun je je nu eindelijk opgeven als leiding! Je kunt je vanaf 16 jaar (samen met iemand van 17 jaar of ouder) opgeven om mee te doen als groepsleiding. Overdag ben je als leiding actief met de kinderen. Met veel enthousiasme begeleid je de groep gedurende de dag. Na de afsluiting in de tent en de mededelingen bij het Mafcentrum, zijn er verschillende activiteiten waar je als leiding aan kan deelnemen, georganiseerd door het Mafcentrum. Wil jij je opgeven als leiding? Houd dan website en onze social media in de gaten voor meer informatie rondom de opgave.