Leidingopgave KVW 2021

Leidingopgave KVW 2021

di 20 april 2021 door KVW Maasbree

UPDATE: de stream is te bekijken om 30 april 21:00 uur via: Link naar stream leidingopgave

KVW heeft jullie hulp weer hard nodig. Een KVW zonder leiding bestaat niet. Het begeleiden van de kinderen naar de tent, de te gekke locaties en terug naar de ouders daar hebben we leiding voor nodig.

De opgave kan dit jaar helaas nog niet met z’n allen in een bomvol cafe in het Mafcentrum, zoals jullie gewend zijn. KVW Mafbeheer zit al te trappelen om er een mooi feestje voor jullie te bouwen, maar het is even niet anders.

KVW is voor de leiding onlosmakelijk verbonden met het Mafcentrum, want waar kan alles wat er die week gebeurt nu beter plaatsvinden? Dit jaar zal de opgave online zijn. Toch hebben we samen wat leuks bedacht.

KVW en het Maf KVW Beheer organiseren samen een online livestream met de opgaveinformatie op vrijdag 30 april a.s. om 21:00 uur. Hier komen zowel KVW als het Mafbeheer aan het woord. Daarna kun je je online aanmelden om als leiding mee te kunnen doen en hopen we jou te zien in de laatste week van juli, zodat al die kinderen een te gekke week tegemoet gaan.

Om ook te zorgen dat jullie niets te kort komen mogen jullie vooraf een opgavepakket in het Mafcentrum komen ophalen. Het ophalen van het opgavepakket wordt hieronder verder uitgelegd.

Opgavepakket

KVW en het Mafbeheer stellen voor elke leider een opgavepakket gratis ter beschikking. Omdat vanwege de coronaregels dit alleen op vooraf gereserveerde momenten afgehaald kan worden dien je dit dus vooraf te reserveren.

Het afhalen van dit pakket kan dan op het gereserveerde moment in het Mafcentrum, je mag ook voor een paar vrienden het pakket meenemen zodat jullie niet allemaal zelf hoeven langs te komen. Ben je 18 jaar of ouder kun je afhaalmomenten reserveren tussen 18:00 – 20:00 uur en ben je jonger dan 18 jaar kun je afhaalmomenten reserveren tussen 20:00 – 21:00 uur.

Vooraf reserveren is verplicht. Ook als je geen pakket reserveert kun je evengoed vanaf 21:00 uur de livestream volgen, maar wat is leuker om een pakket te komen halen met hierin wat lekkers. Het reserveren kan via: https://datumprikker.nl/ppxyvaptm2vysted, geef in het opmerkingen veld aan hoeveel pakketjes je komt afhalen. LET OP, dit is dus nog geen inschrijving als leider, alleen een reservering om het pakket op te komen halen.

Tenslotte staan hieronder de algemene spelregels over de leidingopgave, enkele hiervan zullen ook nog om 21:00 uur in de stream worden toegelicht en vragen mogen dan uiteraard ook gesteld worden.

Spelregels leidingopgave KVW 2021 – ONLINE

Het leidingopgaveformulier zal digitaal ingevuld worden, informatie hierover volgt in de online leidingopgave.

Hieronder staan de spelregels om als leid(st)er deel te kunnen nemen.

Leeftijd / groepssamenstelling:

Loting:

Indien de situatie zich voordoet dat er meer aanmeldingen zijn dan nodig is, vindt er een loting plaats. Jullie worden op de hooge gebracht of er een loting plaats dient te vinden.

Bij onduidelijkheden beslist de hoofdleiding van KVW.

Wij zullen jullie verder via de e-mail op de hoogte houden.