Programma KVW 2023

Vanaf maandag 17 juli staat Maasbree weer een hele week in het teken van “Kinger Verkansie Werk”. Het KVW-spektakel gaat weer losbarsten! Ook dit jaar zullen bijna 450 kinderen getrakteerd worden op een week vol activiteiten, spellen en uitdaging.

Deze 61e editie van KVW zal zich overal en nergens afspelen! Wally is zijn beste vriend Waldo kwijtgeraakt. Hij kan hem nergens meer vinden. Gelukkig heeft professor doctor Henry Bessemmer net zijn laatste hand gelegd aan zijn ontdekkingsreismachine Jumansi. Zou hij Wally kunnen helpen om Waldo terug te vinden? Misschien kunnen de kinderen van Maasbree ook nog een handje helpen?! Mogelijk moeten we hiervoor naar alle uithoeken van de wereld afreizen. Dat wordt spannend! Bekijk a.s. zondag om 14:00 uur het introfilmpje van KVW 2023 en kom alles te weten over Wally, Waldo, Henry Bessemmer en de ontdekkingsreismachine Jumansi.

Ook zo benieuwd naar het programma van 2023? Dat staat hieronder! Het programmaboekje kunt u via onderstaande knop ook downloaden.

Bekijk het programma door te klikken op onderstaande knoppen.