Programma KVW 2024

Vanaf maandag 8 juli staat Maasbree weer een hele week in het teken van “KingerVerkansieWerk”. Het KVW-spektakel gaat weer losbarsten! Ook dit jaar zullen ruim 400 kinderen getrakteerd worden op een week vol activiteiten, spellen en uitdagingen.

Deze 62e editie van KVW is het Brollywood in Bree dat moet je beleven, tekenfilm-figuren komen tot leven! Regiseur Browly zoekt nieuw talent voor de première van het nieuwe theaterstuk Brollywood Maasbree. Browly zoekt alleen maar de beste filmfiguren en organiseert daarom ook audities. Hebben de
figuren wel voldoende talent voor mee te mogen doen aan Brollywood of worden ze weggestuurd? Misschien kunnen jullie nog wel meedoen met de auditie? Gaat het theaterstuk Brollywood Maasbree er uberhaupt wel komen deze KVW? Bekijk aanstaande vrijdag om 17:00u het introfilmpje van KVW 2024 en kom alles te weten over Brollywood Maasbree en hoe Browly de audities afneemt.

Ook zo benieuwd naar het programma van 2024? Dat staat hieronder! Het programmaboekje kunt u via onderstaande knop ook downloaden.

Bekijk het programma door te klikken op onderstaande knoppen.